perjantai 5. heinäkuuta 2013

Muistolaatta

Ajattelin kertoa kun minua on harmittanut että en ole löytänyt mitään sopivaa Alpon haudalle.
Miehen sukuhaudan "rumaan" kiveen ei vauvan nimi sovi eikä mahdu, siihen ei mahdu uusi pikkukivi eikä kyllä sopisikaan ja monet kerrat asia on vaivannut minua.
Tällähetkellä siinä kiven päällä istuu valkoinen enkeli, mutta mainintaa hänestä ei ole.
Nyt löysin jotain sopivaa, ja ajattelin jakaa sen täällä josko joku muukin olisi samaa pohtinut.

http://www.alexandrasangelgifts.co.uk/personalised-crystals/personalised-footprint-suraya-crystal-suitable-for-indoors-or-outdoors/

Tuon linkin alla on englantilainen kauppa jossa on vaikka minkälaisia muistoesineitä yms. Siitä sitten sain ajatuksen ja löysin suomalaisen firman joka tekee minulle samantyyppisen mutta hieman isommassa mittakaavassa, siihen saan painettua nimen ja päivämäärät, Alpon oman jalanjäljen ja muistolauseen jota olen kuumeisesti koittanut miettiä. Tuokin kauppa toimittaa kohtuu kululla suomeen mutta tuntui niin pieneltä ison kiven päällä että päädyin siihen suomalaiseen.

Muuten elämä menee uomassaan, tunteita on paljon ja joka päivä, pikkumies ajatuksissa ja paljon ärsyttäviä asioita ympärillä kuitenkin enemmän hyvää ja Ihanaa katsoa oman tyttären kehittymistä ja pakahduttava rakkaus on omalaatuista. Mutta mikään ei poista tapahtuneita asioita enkä sitä halua, elämä on tässä ja nyt ja nautin jokaisesta päivästä.

Paljon voimia kaikille enkelilapsien vanhemmille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti