sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Varokaa minulla on rutto!

29.02.2012 - 22:01 

Kuten otsikossa tuolta minusta tuntuu. Olen kertonut Alpon menetyksestä vain parille hyvälle ystävälle mutta tiedän että tämä Jumalan seläntakana oleva kylä tietää. Kaikki tästä tietää onhan oma äitini kertonut asiasta auliisti. No ei tämä salaisuuskaan ole mutta ihmetyttää ihmisten käytös. En tiedä mikä on oikea suhtautuminen asiaan? Toisaalta ärsyttää että odottaako he että otan asian puheeksi ennen kuin voivat sanoa minulle mitään, eivätkö he ajattele miten typerältä tuntuu että tuttu kaupan täti joka on ennen kysellyt kuulumisia onkin nyt tuppisuu ja katselee tyyliin muualle kun tulen kassalle?!?
En oleta että ihmiset osaisivat asiaa käsitellä tai sanoa mitään mutta kaikista typerintä on juuri tuollainen käytös kun tasan tarkkaan tiedän että seläntakana höpistään ja voivotellaan. Tähän tapahtumaan ei ole sanoja eikä tarvitse olla, mutta on ihan hyvä ja kohtelias tapa edes käyttäytyä normaalisti. Vituttaa suoranaisesti!
Tunteet heittelevät laidasta laitaan. Pystyn toimimaan hyvin kunhan kukaan ei kysele mitään, kun tulee puhetta raskaudesta hanat aukeaa. Raskausaika itsessään oli ihanaa aikaa, minä rakastin mahaa ja kaikkia siitä seuranneita vaivoja en valittanut mistään päinvastoin. Se on jännä miten hormonit tekee pirteäksi, sanoinkin että jos sitä hormonia myytäisiin pillereinä ostaisin heti. Vaikka joutui ravaamaan yöllä veskissä olin aamuisin pirteä kuin peipponen nyt haluaisin vaan nukkua. Oikeastaan muutos tapahtui heti silloin kun tiesin että Alpo on menehtynyt samantien loppui vessa käynnit. Mutta raskausaika on mahtavaa aikaa, pitää kuunnella omaa kroppaa eikä saa murehtia liikaa. Elämässä sattuu ja tapahtuu välillä paskoja asioita, silloin pitää muistaa niitä hyviä hetkiä joita oli.
Laskettuaika olisi ollut ensiviikolla, vähän on surullinen mieli. Kuluisipa aika pian että saisi ehkä jotain tuloksia selville vajaa kuukausi ja silloin on osa tutkimuksista valmiita. Tukostaipumuskoetta odotettava vielä huhtikuulle.
Ajatukset harhailee eikä meinaa saada nyt tekstiksi on siis yritettävä toinen päivä uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti